Intel logo
Logo
AMD logo

De Computerwacht  

Logo DCW

Voor het MKB levert De Computerwacht oplossingen en consultancy op het gebied van Netwerkbeheer, Managed Services, Hosting, Informatieopslag, Telecom en Exact Software.

Hierdoor kunnen bedrijven en instellingen zich concentreren op hun kernactiviteiten en zorgt De Computerwacht dat hun ICT werkt. De Computerwacht in Alphen aan den Rijn heeft zich in haar bijna 10-jarig bestaan ontwikkeld tot een full service ICT-organisatie met zo’n dertig medewerkers. Inmiddels hebben wij zo'n 1200 netwerkservers geïnstalleerd en beheren we ruim 5000 werkplekken op 500 locaties.

Visie
In de visie van de Computerwacht is uw ICT-infrastructuur bepalend voor uw business. Wij begrijpen dat MKB-ers er zelf de baas over willen blijven. Maar u hoeft hiervoor niet de specialistische kennis in huis te hebben en zelf alles te beheren. U wilt immers presentatieverbeteringen, kostenreductie, tijdsbesparing, helderheid, continuïteit en veiligheid.
Bekijk onze bedrijfspresentatie

Eenvoudig of complex
Welk product of dienst bij uw organisatie past, hangt af van een aantal factoren. Is uw bedrijfsproces complex of eenvoudig? Hoe groot is de afhankelijkheid van ICT, wat kenmerkt de branche waarbinnen u opereert. En het beschikbare budget is uiteraard iets waar wij rekening mee houden.

Bezoek de website van de Computerwacht

 

 

 

© copyright 2008-2009 - RooComputers - Home- Referenties - Partners
RC Banner